Afgelopen week hebben we heerlijk genoten van de Limburgse Peel. Maar met wat wisselvallig weer en de nog altijd strenge Coronamaatregelen, was het af en toe best een puzzel wat we die dag zouden gaan doen. Zeker omdat ook op het vakantiepark de meeste faciliteiten nog gesloten zijn. Mede dankzij allerlei tips die ik viaMeer lezen over “Vakantietips voor Noord-Limburg met kinderen”
Mentions archief:
Kerstdiner: kalfsoester óf gevulde portobello met truffeljus en risotto
Hierbij het hoofdgerecht van het @chefpapapatrick kerstmenu 2020! De truffel, risotto en groenten combineren uitstekend met zowel de kalfsoester als de vegetarische gevulde portobello! Voor ieder wat wils! Voor 4 personen:150 g kalfsoester per persoon-of-1 portobello per persoon50 g kaas per persoon, bv taleggio1 eetl vijgenjam Risotto:500 g risottorijst1,5 l paddenstoelenbouillon (van 3 blokjes)1 stukjeMeer lezen over “Kerstdiner: kalfsoester óf gevulde portobello met truffeljus en risotto”